Tävla i årets serietävling -
Vinn 10 000 kr till din klass!

Nu finns miljöböckerna även i digital form

Temat för i år är att rita en serieteckning som på något sätt handlar om natur, miljö och en hållbar utveckling. Endast er fantasi sätter gränserna! 

Totalt belönas 10 klasser med prispengar som får användas till en upplevelse eller aktivitet inom området natur och miljö.

Temat för i år är att rita en serieteckning som på något sätt handlar om natur, miljö och en hållbar utveckling.
Endast er fantasi sätter gränserna! 

Bidraget ska var i form av en serieteckning och bestå av minst 3 ”serierutor” men får gärna vara längre. Använd gärna mycket färg och motivera gärna bidraget med övrig text om du/ni vill förklara sammanhang. 

Totalt belönas 10 klasser med prispengar som får användas till en upplevelse eller aktivitet inom området natur och miljö.

Tävlingen arrangeras av Svenska Kunskapsförlaget/Natur & Miljöboken tillsammans med Miljömärkningen Svanen och Håll Sverige Rent.  Samtliga representerar även juryn. 

Sänd tävlingsbidrag per post till

Natur & Miljöboken
Strandbergsgatan 61, 3tr
112 51 Stockholm

Sänd tävlingsbidrag digitalt till 

info@nmboken.se 

Det går bra att skicka in bidrag från och med 1 oktober 2021. För att delta i tävlingen behöver bidraget vara sänt till oss senast 31 mars 2022!

Micke Ekorre Motiv D

Vinnarna får använda prispengarna till en upplevelse eller aktivitet inom området natur och miljö. Vi önskar även att klassen som vinner berättar för vad ni valde att göra för vinstpengarna.