< Tillbaka till startsidan
Logo Natur och Miljöboken

Logo Natur och Miljöboken

Vi söker en Account Manager till vårt gäng!

Dina Arbetsuppgifter

I din roll som säljare har du ett självständigt ansvar över din kundportfölj samt hela säljkedjan. Fokus ligger på att initiera kontakt med företagare både lokalt och regionalt i de geografiska områden du ansvarar för. I rollen bygger du långsikta och personliga relationer till dina kunder och du behöver trivas med telefon. Resor ingår i tjänsten.

Din Profil

Vi söker dig som vill stärka teamet med en engagerad personlighet med högt driv samt målfokus. Du är uthållig, har humor och är trygg som person och trivs i möten med olika kund-och personlighetstyper. Du har gärna ett intresse för miljö-och utbildningsfrågor och vågar utmana dig själv. Du är nyfiken, samhällsintresserad och har en god förmåga att snabbt etablera nya kontakt med befattningshavare inom olika typer av verksamheter. Du är resultatorienterad och har en förmåga att inspirera och påverka andra. Svenska Kunskapsförlaget lägger stor vikt vid personlighet och för att passa in i rollen är du en person som kan beröra och vågar göra avtryck.

Erbjudande

Du erbjuds att bli en del av ett roligt och kompetent team med hjärtligt klimat och sprudlande energi. Företagets målsättning är ett arbetsklimat där personalen kan växa och de lägger därför stor vikt vid att kontinuerligt utbilda och coacha sina medarbetare. Svenska Kunskapsförlaget sitter i ljusa fina lokaler i centrala Stockholm. Du erbjuds bra villkor både via goda förtjänstmöjligheter och andra förmåner såsom 34,5 timmars arbetsvecka, årlig utbildningspeng, sjukvårdsförsäkring samt kollektivavtal.

Ansökan

Intervjuerna sker löpande så tveka inte att söka redan idag så att du kommer högst upp i listan. Tjänsten tillträds omgående. Vid frågor om tjänsten ta kontakt med Tor Nordström på tor.nordstrom@nmboken.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Copyright © 2019 Kunskapsförlaget

Design by Sweetcreatives