Vinn 10 000 kr i Natur & Miljöbokens klasstävling

Tävla - En idé för de Globala målen!

Temat för årets tävling handlar om att eleverna ska rita/forma och berätta om en uppfinning / idé som kan hjälpa oss att nå de Globala Målen till 2030. Det kan handla om en uppfinning för klimatet, en idé hur vi kan utbilda vuxna eller hur vi kan få världen att förändra sig till en hållbar framtid. Det är bara elevernas fantasi som sätter gränserna!

Läs mer om hur ni kan vara med och vinna 10 000 kr till er klass!

För första gången sker tävlingen helt digitalt – alla bidrag sänds via e-post till Natur & Miljöboken. Bidragen kan vara inscannade teckningar, en video som presenterar en idé, en bild som visar en uppfinning med en förklarande text.Endast elevernas fantasi sätter gränserna och att idén eller uppfinningen ska vara kopplad till de Globala målen.

Precis som tidigare år är prisbordet fyllt med prispengar som får användas till en upplevelse kopplad till natur, miljö och en hållbar framtid. 

Priser:

1:a pris 10 000 kronor (till en klass)

2:a pris 5 000 kronor (till en klass)

3:e pris 1 000 kronor (till åtta klasser)

 

Klasstävling 2021

Tävlingen arrangeras av Svenska Kunskapsförlaget/Natur & Miljöboken tillsammans med Miljömärkningen Svanen och Håll Sverige Rent.  Samtliga representerar även juryn.